Rezerwuj online
Poznaj szczegóły
Zdjęcie w tle
Przystawki
Przystawki
Zupy
Zupy
Dania Główne
Dania Główne
Ryby
Ryby
Gęsia Karczma
Gęsia Karczma
Przystawki

Przystawki

Tatar z siekanej polędwicy wołowej 35
Carpaccio z buraka oraz gruszki z ruccolą i pomidorkiem cherry 22
Śledź holenderski na zielono 28
Zupy

Zupy

Polski rosół domowy 15
Zupa tajska TOM-ONG 17
Zupa rybna z krewetkami według Szefa Kuchni 17
Krem borowikowy 17
Dania Główne

Dania Główne

Kaczka pieczona w akompaniamencie jabłek z burakami , żurawiną i kluskami ziemniaczanymi 55
Placki ziemniaczane z łososiem wędzonym i śmietaną 25
Comber jagnięcy z warzywami ratatuj i sosem demiglas 95
Żeberka wieprzowe w sosie barbecue z kruchymi sałatami i frytkami 39
Stek z polędwicy wołowej w akompaniamencie sałat i sosu whiskey 78
Ryby

Ryby

Pieczony stek z łososia w ziołach z kolorowym ryżem i gotowanymi warzywami 49
Sandacz z risotto borowikowym i blanszowanymi warzywami posypany parmezanem 49
Gęsia Karczma

Gęsia Karczma

Pasztet z gęsi polany żurawiną 18PLN
Gęsia Karczma zaprasza na świeże gąski w listopadowy weekend
Żurek z gęsi z kluskami ziemniaczanymi 17PLN
Aromatyczny domowy bulion na gęsi 15PLN
Czarnina na gęsinie według przepisu szefa kuchni 17PLN
Pierś z gęsi pieczona z jabłkami, kluseczki ziemniaczane oraz buraczki zasmażane 58PLN
Udo gęsie duszone w karmelu pomarańczowym z kapustą czerwoną i purée z dyni 58PLN
Pierogi z gęsią z okrasą 28PLN
Pierogi z gęsią z dodatkiem borowików i kaszy gryczanej 25PLN
newsletter

Zapisz się do naszego newslettera!

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij